Venäjän viisumit

ELMA-MATKOJEN KAUTTA VOIT TILATA VENÄJÄN VIISUMIT KÄTEVÄSTI JA NOPEASTI. ME HUOLEHDIMME VIISUMIN HAKEMISEEN LIITTYVIEN ASIAKIRJOJEN POSTITUKSEN JA SÄHKÖISEN VIISUMILOMAKKEEN TÄYTTÄMISEN PUOLESTASI.

Alla olevat hinnat ovat voimassa 5.2.2020 alkaen toistaiseksi. Hinnat sisältävät konsulaattimaksut, viisumikeskuksen maksut sekä arvonlisäveron.
Lisäämme viisumin hintaan toimitusmaksut ja postituskulut. Ks. viisumihinnasto täältä.

Viisumityypit:

Kertaviisumi Kertaviisumi on voimassa 2 – 30 päivää ja oikeuttaa yhteen edestakaiseen matkaan. Viisumi leimataan maahan tullessa ja sieltä poistuttaessa. Yhden käyttökerran jälkeen viisumi on mitätön. Erillistä automerkintää viisumeihin ei enää laiteta.
Kaksikertaviisumi Kaksikertaviisumilla voit tehdä kaksi Venäjän matkaa kolmen (3) kuukauden sisällä. Matkan tarkoituksena tulee olla liikematka tai kulttuurisuhteet.
Monikertaviisumi Monikertaviisumilla voit tehdä useita matkoja Venäjälle. Viisumin voimassaoloaika voi olla yhdestä viiteen vuoteen. Oleskeluaika Venäjällä saa olla korkeintaan 90 päivää 180 päivän aikana.
Matkan tarkoituksena voi olla liikematka tai kulttuurisuhteet. Mikäli haluat oleskella Venäjällä kauemmin, tarvitset työnteko- tai opiskeluviisumin tai oleskeluluvan.
Ryhmäviisumi Ryhmäviisumiin voidaan kirjoittaa vain Suomen kansalaisia. Minimikoko ryhmälle on 5 henkilöä. Ryhmän on matkustettava samassa kulkuneuvossa mennen tullen. Kohteena voi olla joko Pietari, Leningradin alue, Viipuri tai Karjalan tasavalta.