Renessanssin Rooma ~opastettu matka ikuiseen kaupunkiin ~ 23.-26.10.2017

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

vielä muutama paikka vapaana!

 

Matkakohde Renessanssin Rooma 23.-26.10.2017 maanantai-torstai (4 päivää, 3 yötä) Lennot 23.10. AY781 Helsinki – Rooma 07.50-10.15 | 26.10. AY784 Rooma – Helsinki 19.45-00.05

Ylpeänä esittelemme vuoden 2017 uutuuskohteemme, ikuisen Rooman! Tällä matkalla voit nauttia ripauksen luksusta, sillä valitsemamme hotelli on uniikki, 170-luvun rakennuksessa lähellä Campo dei Fioria oleva Spanish Suites. Matkapäivät ovat maanantaista torstaihin ja kotimaisen Finnairin lentoaikataulut mahdollistavat sen, että sinulle jää perillä aikaa runsaasti ihastella tätä ehkä maailman kauneinta kaupunkia.

Matkan hinta 790 euroa sisältää lähes kaiken, mitä voit toivoa lyhyeltä ja rentouttavalta kaupunkilomalta. Finnairin lentojen ja upean hotellimajoituksen lisäksi oppaana matkalla toimii paikallinen suomea puhuva opas, Silja Tuominen. Hän johdattelee meidät Renessanssin ajan Roomaan tulopäivän kävelykierroksella sekä bussilla tehtävän panoraamakierroksella tiistaina. Molemmat kierrokset kestävät usean tunnin ajan, mutta ajoittuvat siten, että sinulle jää hyvin aikaa tutustua myös omin päin kaupunkiin. Panoraamakierroksella vierailemme myös Suomen Rooman instituutissa, Villa Lantessa, joka tekee tästä matkasta varmasti erilaisen kuin monet muut vastaavat matkat! Keskiviikko on sinun oma päiväsi ja voit viettää sen siten, kuin itsellesi sopii. Torstaina lähdemme hotellilta kentälle vasta iltapäivällä, joten aikaa jää vielä aamupäivä nauttia monta cappuccinoa ja croissantia ihastuttavilla piazzoilla.

Tämä matka sopii hyvin niin ensikertalaiselle kuin useammankin kerran Roomassa käyneelle. Vietitpä sitten merkkipäivääsi tai haluat vain nauttia kulttuurielämyksistä hyvän ystäväsi kanssa, tämä matka on oiva valinta!

Matkaehdot: Ilmoittautumisen jälkeen viikon avoin kauppa. Ennakkomaksu 200 euroa ja loppumaksu erääntyy 10.9. Tämän jälkeen tehtävät varaukset maksetaan varauksen yhteydessä.

Lisämaksusta: Yhden hengen huone +300 euroa

Lataa matkaohjelma itsellesi tästä !

 

Ilmoittautumislomake:

* pakollinen tieto

Nimi:*

Osoite:*

Puhelinnumero:*

Sähköposti:*

Aikuisia:

Osuuskunnan jäsen:
KylläEi

Jäsennumero, jos osuuskunnan jäsen:

Lisätiedot (Muiden matkustajien nimet & erityisruokavalio):*

Hyväksyn matkanjärjestäjän matkaehdot:

Lisäehto: Matkanjärjestäjällä on oikeus perua matka, jos osallistujia on alle 25 hlöä.

Minut saa lisätä ELMA -matkojen postituslistalle:* KylläEi