Tilaa Via Kalevala -kirja

 TARJOUS! TARJOUS! TARJOUS! 

kirjan-kansi-1-sivu-kuvaELMA OSUUSKUNNAN OMAKUSTANTEINEN KIRJA “KÄVELLEN LÄPI SUOMEN JA VIENAN KARJALAN 64 PÄIVÄSSÄ” ILMESTYI JOULUKUUSSA 2016. ENSIMMÄISESTÄ PAINOKSESTA ON VIELÄ JOITAKIN KAPPALEITA JÄLJELLÄ, JOTKA MYYMME NYT HINTAAN 20 EUROA! 

Tilaukseen lisätään posti- ja käsittelykulut alkaen 10 euroa.

KIRJAN VOI NOUTAA MYÖS TOIMISTOLTAMME OSOITTEESTA LOVIISANKATU 3, LAHTI.

Neljä henkilöä kaksi naista ja kaksi miestä lähtivät 5. kesäkuuta Elias Lönnrotin syntymäkodista kävellen läpi Suomen Kainuuseen ja Vienaan Uhtualle Kalevalan piirin keskustaajamaan. Hankkeen vetäjä eläkeläislääkäri Antti Holopainen kokosi matkakertomuksen 192 sivuiseksi kirjaksi. Kirja ei ole vain matkakertomus, vaan tilannearvio suomalaisen maaseudun nykytilasta ja kulttuuri- ja luontomatkailupalvelujen kehittämistarpeista.

180 vuotta sitten Elias Lönnrotin Kalevalaksi kokoama tarina yhdistää suomalaisia ja karjalaisia rajan yli. Kansalliseepoksemme tarinat elävät edelleen sopien matkailijoita puoleensa vetäviksi kertomuksiksi matkailupalvelujemme kansainvälistymisprosessissa.

Kirjassa visioidaan tulevaisuutta, jossa saamme Suomen nousuun arktisia mahdollisuuksiamme nykyistä monipuolisemmin hyödyntävänä lännen ja idän rajamailla elävänä kansakuntana.

Kirjan on kirjoittanut yksi koko tuhat kilometrisen matkan  kävelleistä, eläkeläislääkäri ja osuuskunnan toimitusjohtaja Antti Holopainen.

 • 57 valokuvaa reitin varrelta Suomessa ja Vienan Karjalassa
 • Sidottu, kovakantinen teos
 • 192 sivua
 • Koko: 176 x 250 mm
 • ISBN: 978-952-93-8079-4

TILAA OMA KIRJASI ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA!

  Tilauslomake:

  * pakollinen tieto

  Nimi:*

  Katuosoite ja postinumero:*

  Puhelinnumero:

  Sähköposti:*

  Tilausmäärä kpl:*

  Toimitusmuoto:*
  postitusnouto toimistolta

  Minut saa lisätä ELMAN postituslistalle: KylläEi