Viisumia varten tarvittavat asiakirjat

 1. Passi Huomioi viisumia anoessasi, että passin on oltava voimassa vähintään 6 kk viisumin päättymisen jälkeen
 2. Yksi värillinen passikuva/ryhmäviisumia varten kopio passin nimisivusta Kuva ei saa olla yli 6 kk vanhempi ja sen tulee täyttää samat vaatimukset kuin suomalaista passia haettaessa. Skannattuja kuvia ei hyväksytä.
 3. Vakuutusyhtiön todistus matkavakuutuksesta Viisumianomuksen liitteeksi tarvitaan vakuutusyhtiöstä saatu todistus Venäjän viisumia varten. Todistuksessa tulee olla mainittuna, mille ajalle vakuutus on voimassa ja ko. ajan tulee kattaa aika, jolle viisumia anotaan. Lisäksi vakuutuksen tulee kattaa kotiinkuljetus kuolemantapauksissa. Huomioithan, että vakuutuskortin kopio tai kopio vakuutuskirjasta ei kelpaa vakuutustodistukseksi
 4. täytetty ja allekirjoitettu viisumianomus Lomake tulee täyttää huolellisesti. Huom. mikäli asioitte suoraan toimistollamme, ei esitäytettyä lomaketta tarvita. Täytämme sähköisen lomakkeen puolestanne, johon pyydämme allekirjoituksenne.

Voitte toimittaa kaikki viisumia varten tarvittavat asiakirjat postitse (EI KIRJATTUNA KIRJEENÄ) tai suoraan toimistollemme, Hämeenkatu 15, 4.krs, 15110 Lahti.

Huomioittehan, että viisumianomuksen meille jättäessänne sopimus on syntynyt, eikä viisumia voida enää peruuttaa.

Tulosta viisumianomuskaavake tästä

Täyty sähköinen viisumianomuskaavake tästä

Viisumianomuksen täyttöohje