Urajärven Kartanoteatteri ~ Kuolematon neiti Lilly ~ Tiistai 17.7. HINTA: 40€

Perinteiseen tapaan Elma-matkat järjestää matkan Urajärven kartanoteatteriin heinäkuussa. Urajärven kartanoteatterin miljöö on uskomattoman kaunis kartanorakennuksineen ja järvimaisemineen. Matkan hintaan sisältyy kuljetus ja teatterilippu. Lähde kanssamme nauttimaan esityksestä ja neiti Lillyn edesottamuksista!

Urajärven kartanonherra Axel von Heideman ja hänen puolisonsa Fredrika ovat pulassa nuoren tyttärensä Lillyn kanssa. Lilly ei tahdo kuunnella vanhempiensa elämänneuvoja eikä kulkea aatelisneidin urapolkua, vaan etsii vimmatusti paikkaansa ja merkitystään alkavassa elämässään.
Lillyn vanhemmat tutustuttavat tytön saman ikäiseen kopeakäytöksiseen Gabriel Heintziukseen, Lillyn pikkuserkkuun Sysmästä. Axel haluaisi naittaa Lillyn vakavaraisen Skinnarilan ratsutilan vesalle. Axelin ja kartanon taloudellinen asema on vuosien varrella huonontunut ja hän tähyilee hyviä naimakauppoja. Gabriel puistattaa Lillyä. Hän edustaa kaikkea sitä mitä nuori nainen ei halua elämänkumppaniltaan löytyvän. Näytelmän on kirjoittanut Timo Taulo ja ohjaa Mirva Myllynen.

Bussireitti Salpakangas (40€) – Lahti (40€) – Urajärvi
Lapset 7-17 v. 25€

Matkaohjelma (lataa esite itsellesi tästä)
Klo 15.45 Salpakangas, Pulla-Pojat
Klo 16.00 Marolankatu, Lahti
Klo 17.00 Teatteriesitys alkaa
~ Väliaikakahvit (omakustanteiset)~
Paluu kotimatkalle alkaa heti esityksen jälkeen

Ilmoittaudu matkalle alla olevalla lomakkeella. Lähetämme sen jälkeen vahvistuksen ja laskun sähköpostiinne muutaman arkipäivän kuluessa. Ei toimitusmaksua. Viimeinen ilmoittautuminen on 10.7.

Ilmoittautumislomake:

* pakollinen tieto

Nimi:*

Osoite:*

Puhelinnumero:*

Sähköposti:*

Pysäkki:*

Aikuisia:

Lisätiedot (Muiden matkustajien nimet):*

Hyväksyn matkanjärjestäjän matkaehdot:

Lisäehto: Matkanjärjestäjällä on oikeus perua matka, jos osallistujia on alle 20 hlöä.

Minut saa lisätä ELMA -matkojen postituslistalle: KylläEi