Moskova omatoimiryhmä viikonloppumatka 23.8.-26.8.2019 5 vrk (2 yötä junassa 2 yötä hotellissa)

Idän matkat ovat alkaneet lisääntyvästi kiinnostaa matkalaisia, jotka haluavat nähdä uuttaa ja samalla pienentää matkustamisensa hiilijalanjälkeä. ELMA-Matkojen tehtävänä on edistää matkustamista, jossa hankitaan uusia elämyksiä ja matkakokemuksia.

Tarjolla on laatuaan ensimmäinen Moskovan viikonloppumatka, joka on mahdollista tehdä yhdessä Irkutskiin ja Vladivostokiin matkansa suuntaavien Trans-Siperian rautatiematkalaisten kanssa, mikäli saamme riittävän kokoisen omatoimimatkalaisten ryhmän kasaan. Matkalla on mahdollista viettää omatoiminen pidennetty viikonloppu Moskovassa tai vaihtoehtoisesti Elma-matkojen aktiivien opastuksella valitsemalla kolmen koko päivän ja illan aikana kutakin kiinnostavia kohteita runsaasta Moskovan nähtävyyksien ja kulttuuritapahtumien valikoimasta.

 

Lataa pdf-esite täältä.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.


Ohjelma ja aikataulu:
23.8. Perjantai
Klo. 18.44  Helsinki Lähtö Moskovaan Tolstoi (Lahti 19.54)

Hyvä tietää:
Hintaan sisältyy: Hinta 500 €
Hintaan sisältyy, junaliput makuuvaunussa, hotellimajoitus 2 hh, 1hh lisämaksu 50 €, sisältää aamiaisen, matkanjohtajapalvelut opastettu kiertoajelu.
Lisämaksut: Vega Izmailovo Hotel & Convention Center. Hotelli sijaitsee Moskovan Izmailovski-puiston vieressä, 3 minuutin kävelymatkan päässä Partizanskajan metroasemalta ja Izmailovon MCC-asemalta.
Kuljetukset: Tolstoi-juna. Moskovassa kuljetus Suomen asemalta hotellille ja takaisin kuuluvat hintaan.
Ruokailut: Aamiaiset hotellissa kuuluvat matkan hintaan, muut ateriat omakustanteiset.
Ruokavaliot: Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruoka-aineallergioista. Toiveet pyritään ottamaan huomioon, mutta emme voi taata niitä.
Matkavaraukset: 31.5.2019 mennessä kotisivujemme kautta tai soittamalla toimistoomme. Matkavarauksen yhteydessä tarvitsemme matkustajan nimen, syntymäajan, passinumeron ja lähtöaseman.
Maksuehdot: Ennakkomaksu 180 euroa erääntyy viikon kuluessa varauksesta. Loppumaksu erääntyy 30.6.Tämän jälkeen tehdyt varaukset tulee maksaa kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä toimistollamme käteisellä tai pankki/luottokortilla.
Peruutusehdot: Ks. yleiset matkapakettiehdot ja lisä- ja erityisehtomme.
Oikeudet muutoksiin: Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin ryhmäkoon, aikataulujen ja valuuttakurssien muuttuessa.
Matkanjärjestäjä: Vastuullinen matkanjärjestäjä on Elma-matkat, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin 2360/14/MjU ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä matkapakettiehtoja ja Elma-matkojen erityis- ja lisäehtoja.
Terveys: Tarkista rokotusturvasi terveyskeskuksesta. Venäjälle suositeltavat rokotukset löydät www.rokote.fi.
Vesi: Vesijohtovesi ei ole juomakelpoista.
Aika: Moskovan aika saman kuin Suomen aika, Moskovasta Itään useita aikavyöhykkeitä, Vladivostokin aika 5 tuntia edellä Moskovan ajasta.
Valuutta: 1 EUR = 67,57 RUB (Forex 4.5.)
Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake:

Ilmoittautumislomake:

* = pakollinen tieto

Nimi:*

Syntymäaika:*

Osoite:*

Puhelinnumero:*

Sähköposti:*

Viisumitilaus:
Kyllä, tilaan Venäjän kertaviisumin lisähintaan 85,00€Ei, minulla on voimassaoleva viisumi

Lisätiedot (passin numero, erityisruokavalio):

Hyväksyn matkanjärjestäjän matkaehdot: