Moskova – Jekaterinburg – Irkutsk omatoimiryhmämatka 23.8.-4.9.2019

Idän matkat ovat alkaneet lisääntyvästi kiinnostaa matkalaisia, jotka haluavat nähdä uuttaa ja samalla pienentää matkustamisensa hiilijalanjälkeä. ELMA-Matkojen tehtävänä on edistää matkustamista, jossa hankitaan uusia elämyksiä ja matkakokemuksia.
Päädyimme ratkaisuun, että järjestämme Siperian läpi omatoimiryhmämatkan siten, että kokoamme Elmalaisista riittävän asiantuntemuksen matkalle ja toteutamme matkan yhdessä ryhmän toiveiden ja ideoiden mukaan, kuitenkin juna- ja majoitusaikatauluja noudattaen, sillä junaliput ja majoitukset reitin varrelta on syystä syyssesongin vuoksi varata ajoissa. Siksi ilmoittautumisten ehdoton takaraja on toukokuun loppu 2019.
Päädyimme myös Kalevala-kävelyn kokemusten kannustamana kolmivaiheeseen ratkaisuun. Eli ihmiset, jotka haluavat olla hengessä mukana, mutta aika- ja talousresurssit eivät salli matkustamista läpi Venäjän, voivat olla mukana saattelemassa pitkämatkalaisia Moskovaan tai Irkutskiin saakka. Moskovasta, Irkutskista ja Baikalilta, sekä välietapilta Jekaterinburgistakin löytyy kiintoisaa katsottavaa ja uuden kokemista.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Lataa pdf-esite täältä.


Ohjelma ja aikataulu:
23.8. Perjantai
Klo. 18.44  Helsinki Lähtö Moskovaan Tolstoi (Lahti 19.54)
24.8. Lauantai
Klo. 9.19 Saapuminen Moskovaan, asemalta bussikuljetus Vega Izmailovo Hotel & Convention Centre
klo. 10.30-12.30 Tervetuloa Moskovaan opastettu kiertoajelu
24.8.-26.8. Lauantai – Maanantai
Ohjelmaa Moskovassa ryhmän toivomusten mukaan venäjää puhuvan oppaan avustamana

Hyvä tietää:
Hintaan sisältyy: Matkan hinta 1700 €
Hintaan kuuluu: junaliput, hotellimajoitus aamiaisella, matkanjohtajan palvelut (myös venäjäksi), kiertoajelut kohteissa
Lisämaksut: Yhden hengen huone hotellissa kunkin hotellin hinnaston mukaan. Ryhmäviisumi 75 €/kertaviisumi 85 €.
Kulttuuri- ja muu ohjelma ryhmän toivomusten mukaan omakustanteisesti.
Kuljetukset: Tolstoi juna Moskovaan, siitä eteenpäin Venäjän Rautateiden junat, Metro (Moskova), bussit ja taksit pysähtymiskohteissa.
Ruokailut: Aamiaiset hotellissa kuuluvat matkan hintaan, muut ateriat omakustanteiset.
Ruokavaliot: Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruoka-aineallergioista. Toiveet pyritään ottamaan huomioon, mutta emme voi taata niitä.
Matkavaraukset: Viisumin omaavat 27.7.2019 mennessä kotisivujemme kautta tai soittamalla toimistoomme. Matkavarauksen yhteydessä tarvitsemme matkustajan nimen, syntymäajan, passinumeron ja lähtöaseman.Viisumia tarvitsevat 17.7.2019 mennessä kotisivujemme kautta tai soittamalla toimistoomme. Matkavarauksen yhteydessä tarvitsemme matkustajan nimen, syntymäajan, passinumeron ja lähtöaseman.
Maksuehdot: Ennakkomaksu 500 euroa erääntyy viikon kuluessa varauksesta. Loppumaksu erääntyy 27.7.Tämän jälkeen tehdyt varaukset tulee maksaa kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä toimistollamme käteisellä tai pankki/luottokortilla.
Peruutusehdot: Ks. yleiset matkapakettiehdot ja lisä- ja erityisehtomme.
Oikeudet muutoksiin: Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin ryhmäkoon, aikataulujen ja valuuttakurssien muuttuessa.
Matkanjärjestäjä: Vastuullinen matkanjärjestäjä on Elma-matkat, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin 2360/14/MjU ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä matkapakettiehtoja ja Elma-matkojen erityis- ja lisäehtoja.
Terveys: Tarkista rokotusturvasi terveyskeskuksesta. Venäjälle suositeltavat rokotukset löydät www.rokote.fi.
Vesi: Vesijohtovesi ei ole juomakelpoista.
Aika: Moskovan aika saman kuin Suomen aika, Moskovasta Itään useita aikavyöhykkeitä, Vladivostokin aika 5 tuntia edellä Moskovan ajasta.
Valuutta: 1 EUR = 67,57 RUB (Forex 4.5.)
Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake:

Ilmoittautumislomake:

* = pakollinen tieto

Nimi:*

Syntymäaika:*

Osoite:*

Puhelinnumero:*

Sähköposti:*

Viisumitilaus:
Kyllä, tilaan Venäjän kertaviisumin lisähintaan 85,00€Ei, minulla on voimassaoleva viisumi

Lisätiedot (passin numero, erityisruokavalio):

Hyväksyn matkanjärjestäjän matkaehdot: