Keväinen Pietari

Opastettu Pietarin junamatka ke – pe 29. – 31.5.

Lähde Elma-matkojen kanssa keväiseen Pietariin! Tämä matka soveltuu myös ensikertalaiselle, sillä Elma-matkojen matkanjohtaja on mukana koko matkan ajan. Matka sisältää opastetun kaupunkikierroksen, kanavaristeilyn, yhden illallisen sekä kuljetuksia Pietarissa. Lisämaksusta voit nauttia Pietarin runsaasta kulttuuritarjonnasta esim. teatteri-, baletti- tai musiikkiesityksestä. Neljän tähden hotellimme sijaitsee hyvällä paikalla Nevskin tuntumassa, joten ostoksille ja muihin nähtävyyksiin on hyvät yhteydet.

Lataa pdf-esite täältä.

Keskiviikko 29.5.

Klo 13.35 Bussikuljetus asemalta hotelli Oktjabsrkayaan, matkalla tutustuminen kaupunkiin paikallisoppaan opastamana klo 16.00 Saapuminen hotelliin ja majoittuminen, vapaa-aikaa kaupungin omatoimiseen katseluun Nevski Prospektilla klo 20.00 Päivällinen (sisältyy hintaan)

Torstai 30 .5. Kulttuuripäivä

Klo 8-9.30 Aamiainen hotellissa klo 10.00 Eremitaasi. Vaihtoehtona jokin muu vastaava kohde. (sis. hintaan) klo 13.00 Paluu hotelliin ja vapaa-aikaa lounaalle ja ostoksiin klo 16.00 Lähtö opastetulle kanavaristeilylle, keväinen Pietari (sis. hintaan) klo 19.00 Konsertti/baletti tms. kulttuuriesitys (lisämaksusta)

Perjantai 31 .5.

Klo 8.-10. Aamiainen, jonka jälkeen vapaata aikaa tehdä vielä ostoksia klo 12.00 Huoneiden luovutus klo 12 mennessä klo 12.15 Iisakin kirkko ja Venäjän pienoismallimuseo (pääsyliput sis. matkan hintaan) klo 19.00 Bussikuljetus hotellista rautatieasemalle klo 20.30 Allegro lähtee Suomen asemalta kohti Helsinkiä

Hyvä tietää:
Hintaan sisältyy: 390 €: matkat, majoitus, matkanjohtajan palvelut, aamiainen hotellissa, 1x illallinen, opastettu kaupunkikierros ja pääsyliput risteilylle, Eremitaasiin ja Iisakin kirkkoon sekä Venäjän pienoismallimuseoon. (huom! viisumi ei sisälly hintaan)
Majoittuminen: Hotelli Citytel Oktjabsrkaya. Jaetut kahden hengen huoneet. Hotelli sijaitsee Pietarin historiallisessa keskustassa, lähellä Moskovan asemaa ja Nevsky Prospektia. Hotellissa on valuutanvaihtopiste, kauneussalonki, matkamuistomyymälä, pesulapalvelut ja kolme ravintolaa.
Lisämaksut: Yhden hengen huone hotellissa: 60 €.
Ryhmäviisumi 75 €/kertaviisumi 85 €
Kuljetukset: Allegro-juna, 2. luokka. Pietarissa kuljetus Suomen asemalta hotellille ja takaisin kuuluvat hintaan.
Ruokailut: Aamiaiset hotellissa ja illallinen keskiviikkona kuuluvat matkan hintaan, muut ateriat omakustanteiset.
Ruokavaliot: Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruokaaineallergioista. Toiveet pyritään ottamaan
huomioon, mutta emme voi taata niitä.
Matkavaraukset: 12.4.2019 mennessä kotisivujemme kautta tai soittamalla toimistoomme. Matkavarauksen yhteydessä tarvitsemme matkustajan nimen, syntymäajan, passinumeron ja lähtöaseman.
Maksuehdot: Ennakkomaksu 100 € erääntyy viikon kuluessa varauksesta. Loppumaksu erääntyy 12.4. Tämän jälkeen tehdyt varaukset tulee maksaa kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä toimistollamme käteisellä tai pankki/luottokortilla.
Peruutusehdot: Ks. yleiset matkapakettiehdot ja lisä- ja erityisehtomme.
Oikeudet muutoksiin: Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin ryhmäkoon pienentyessä.
Matkanjärjestäjä: Vastuullinen matkanjärjestäjä on Elma-matkat, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin 2360/14/MjU ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä matkapakettiehtoja ja Elma-matkojen erityis- ja lisäehtoja.
Terveys: Tarkista rokotusturvasi terveyskeskuksesta. Venäjälle
suositeltavat rokotukset löydät www.rokote.fi.
Vesi: Vesijohtovesi ei ole juomakelpoista.
Aika: 26.3.-29.10. Pietarin aika on sama kuin Suomessa.
Valuutta: 1 EUR = 71,64 RUB (Forex 7.1.)

Ilmoittaudu mukaan matkalle täyttämällä alla oleva lomake:

Ilmoittautumislomake

* = pakollinen tieto

Nimi:*

Syntymäaika:*

Osoite:*

Puhelinnumero:*

Sähköposti:*

Lähtöpaikka:*
HelsinkiLahtiKouvola

Viisumitilaus:*
Kyllä, tilaan Venäjän kertaviisumin lisähintaan 85,00€Ei, minulla on voimassaoleva viisumi

Lisätiedot (passin numero, erityisruokavalio):

Hyväksyn matkanjärjestäjän matkaehdot:

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.