Elma-matkat tiedote 2.6.2020

Elma-matkat

Tiedote 2.6.2020

 

Koronataudin leviämisuhka on vähentynyt niin paljon, että maan hallitus päätti sallia matkailun Suomessa, kunhan noudatamme koronavirukseen liittyviä turvallisuusohjeita. Näin voinemme vapautua pienin askelin koronapelosta, joka on ollut shokki meille kaikille.

Elma-matkat avaa toimistonsa 2.6. alkaen. Toimisto on auki tiistaisin klo 11.-16 ja torstaisin 11-16 kesäkuun ajan. Jatkosta päätämme kesäkuun aikana.

Tervetuloa yksin ja ryhmissä keskustelemaan ja tekemään tilauksia matkapaketeistamme tai suunnittelemaan ja varaamaan omia toivomustenne mukaisia pakettejanne. Myös ulkomaan matkoja ja uusia matkapakettejakin meiltä jo tilaillaan Venäjälle. Suunnittelemme niitäkin toivomustemme mukaan. Mutta ne voivat toteutua varmuudella vasta sitten kun matkustaminen itärajan yli on mahdollista.

Yhteistyökumppanimme Vähäjärven lomakoti, jonka omistajajärjestö Tapaturma- ja sairausinvalidien Liitto ry liittyi osuuskuntamme jäseneksi, avaa ovensa 15.6. alkaen. Tulossa olevasta juhannuspaketista sinne on jo tiedotettu. Samalla on luotu valmiuksia tarjota ryhmille täysihoitopaketteja, joiden sisältöä voimme ryhmien toiveiden mukaan kehittää Elman avustuksella mahdollistaen siellä näin ryhmien teemamatkat, joiden puitteissa ohjelmiin voidaan sisällyttää opastettuja retkiä lähiseudun kaupunkeihin (Hämeenlinna, Tampere, Valkeakoski) ja luontokohteisiin, kuten Evon luonnonsuojelualueelle tai historiallisiin ja luonnonkauniisiin lähikohteisiin. Tiedot tulevista kesän paketeista ja varaamisohjeet löytyvät www.elamysmatkailu.fi  ja http://www.vahajarvi.fi/ sivuilta.

Toinen yhteistyökumppanimme Suomussalmella Vienan Reitti ry valmistelee kiireellä kesäkauden pakettejaan, joista tiedotamme kotisivullamme vastaavalla tavalla.

Valmistelemme kiireellä myös muita kiinnostavia kesän matkapakettikohteita, kun tiedossamme on vihdoin, että luonnon kaunista Suomea ja sen elämyksiä voi tehdä matkaillen jälleen tunnetuksi, koronarajoitukset kuitenkin huomioiden.

Lisätietoja retkistämme saatte kotisivultamme www.elamysmatkailu.fi sivultamme. Sieltä löytyy myös ennakkotietoja tulevista ulkomaan matkoistamme koronan jälkeiselle ajalle.

Korona on mahdollistanut Elman aktivistien energian käyttöä myös luovaan työhön. Ensimmäisenä myyntituotteena löydätte toimistoltamme tai nettitilauksena ”Osuuskunta Elman koronamanifestin”, jonka ilmestymispäiväksi olemme sopineet 6. heinäkuuta.

Koronapelosta vapautumisterveisin

Antti Holopainen

toimitusjohtaja