Keväinen Gdansk 26.-29.4.2018

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Lähde kanssamme ihastuttavaan Gdanskiin, jossa kesäkausi alkaa jo huhtikuussa! Kaupungin valttikortteihin kuuluvat pieni, kaunis ja monipuolinen vanha keskusta, jonka alueella sijaitsee lähes kaikki tarpeellinen. Kauniit katunäkymät, pikkutarkasti entisöidyt julkisivut, lukuisat museot ja vanhanajan tunnelma luovat kaupunkilomalle erinomaiset puitteet!

 

Gdansk (Danzig) on noin puolen miljoonan asukkaan kaupunki, joka on ollut merkittävä Hansaliiton edustaja. Toisen maailmansodan aikana kaupunki pommitettiin maan tasalle. Jälleen rakennettua kaupunkia on erityisesti nähtävissä Dluga-kadun ympäristössä. Kaupungin sydän on vanha keskusta, jonka ympäristössä on paljon kahviloita ja ostosmahdollisuuksia. Gdansk on hintatasoltaan kohtuullinen; olut 0,5 ltr n. 2 euroa, kahvi saman verran. Hyviä tuliaisia ovat käsityöt ja meripihka.

Lentoaikataulut:
26.4. Helsinki klo 7.45-Gdansk klo 8.45/ AY1171
28.4. Gdansk klo 20.05 – Helsinki klo 23.05/ AY1174

Matkaohjelma
Torstai 26.04.2018 | Helsinki – Gdansk
Aamulla kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentokentällä, jossa ELMA matkojen edustaja on ryhmää vastassa. Finnairin lento nro AY1171 lähtee kohti Gdanskia klo 7.45 ja on perillä Gdanskissa klo 8.45 paikallista aikaa. Kuljetus kentältä hotellille, joka sijaitsee historiallisessa keskustassa. Majoittumisen jälkeen opastettu kävelykierros historiallisessa keskustassa, kesto max. 3 tuntia. Kävelykierros kuuluu matkan hintaan. Ilta vapaata aikaa.

Perjantai 27.04.2018|Sopot ja Oliwan katedraali
Aamiaisen jälkeen (klo 9.00) vuorossa on kokopäiväretki Sopotin kyläkaupunkiin ja samalla käydään myös Oliwan katedraalin urkukonsertissa ja Pyhän Marian kirkossa. Retki on lisämaksullinen ja vapaaehtoinen.
Mikäli et osallistu kokopäiväretkelle, voit tutustua vapaasti kaupungin tarjontaan omin päin.

Lauantai 28.04.2018 | Vapaa päivä
Päivän ohjelma on vapaa.

Sunnuntai 29.04.2018 | Kotiinpaluu
Aamiainen ja huoneiden luovutus. Sinulla on aikaa vielä tehdä tuliaisostoksia tai nauttia nähtävyyksistä iltapäivään saakka.
Finnairin lento AY1174 lähtee Gdanskin lentokentältä klo 20.05 paikallista aikaa ja saapuu Helsinkiin klo 23.05 Lentokenttäkuljetuksen lähtöaika hotellilta ilmoitetaan viimeistään edellisenä päivänä.

Hotelli:
Hotel Wolne Miasto 
– sijainti vanhan kaupungin kupeessa
– ilmainen wifi
– hotellissa 2 ravintolaa
– vastaanotto avoinna 24h
– hierontapalvelut

Matkan hinta: 600 euroa/hlö, sisältää Finnairin suorat lennot, majoituksen 3 tähden hotellissa keskustassa, lentokenttäkuljetukset, opastetun 3 tunnin kävelykierroksen, ELMA-matkojen matkanjohtajan palvelut.

Lisämaksusta voit ostaa perjantaille kokopäiväretken, jonka aikana näet kattavasti kaupunkia ja sen ympäristöä. Puolan Rivieraksi kutsuttu 40 000 asukkaan Sopot ihastuttaa rantaviivallaan ja Euroopan pisimmällä laiturillaan. Kohteina ovat mm. Oliwa-katedraali ja urkukonsertti, Pyhän Marian kirkossa voit halutessasi kiivetä 400 porrasta ja ihailla näköaloja.

Retken hinta 60 eur/hlö sis. kuljetukset, suomenkielisen opastuksen, urkukonsertin, kirkon ja laiturin pääsymaksut sekä kevyen lounaan. Retken kesto on 5-6 tuntia ja se toteutetaan toisena matkapäivänä, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä. Retken varaus matkavarauksen yhteydessä tapahtuu alla olevalla ilmoittautumislomakkeella laittamalla rasti ruutuun kyllä. Lisätietoihin voi ilmoittaa jos retkelle ei lähde kaikki matkaseurueeseen kuuluvat henkilöt.

Lataa esite tästä.

Ilmoittautumislomake:

* pakollinen tieto

Nimi:*

Osoite ja postinumero:*

Puhelinnumero:*

Sähköposti:*

Aikuisia:

Perjantain päiväretki *
KylläEi

Lisätiedot (Muiden matkustajien nimet, mahdolliset erityisruokavaliot, kyytiin nousu ym.):*

Hyväksyn matkanjärjestäjän matkaehdot:

Minut saa lisätä ELMA -matkojen postituslistalle:* KylläEi