Liity jäseneksi

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

YKSITYISHENKILÖT


Hyvä ystävä, oletko aktiivinen matkailun- ja kulttuurin harrastaja? Haluaisitko työllistyä matkailualalle, tai oletko kenties kiinnostunut osallistumaan osuuskunnan päätöksentekoon?

Osuuskunta Lahden Seudun Kulttuuri- ja Elämysmatkailu on nuori ja kasvava matkailualan osuuskunta, jonka tavoitteena on kehittää paikallista matkailuelinkeinoa ja järjestää jäsenilleen elämyksellisiä hetkiä.

Matkailupalvelujen tärkein painopiste on Lahden läpi kulkevalla Pietarin radalla. Tavoitteenamme on tarjota suomalaisille matkoja Venäjän lähialueille (Viipuriin, Pietariin ja Karjalan tasavaltaan) sekä markkinoida Venäjältä Suomeen saapuville matkailijoille Lahden ja Päijät-Hämeen alueella toimivien yritysten palveluja.[/vc_column_text][vc_separator color=”grey”]

Jäsenhakemuslomake:

Hakija: YksityishenkilöYhdistysYritys

Nimi:*

Syntymäaika (yksityishenkilö):

Y-tunnus: (yritys tai yhteisö):

Katuosoite:

Postinumero:

Postitoimipaikka:

Puhelin:

Sähköposti:

Vakuutan antamani tiedot oikeiksi ja sitoudun noudattamaan osuuskunnan sääntöjä

[/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

YHDISTYKSET


Hyvä yhdistyksen puheenjohtaja tai vastuuhenkilö, ovatko yhdistyksenne jäsenet aktiivisia matkailun- ja kulttuurin harrastajia, mutta matkailualan tiukka sääntely estää matkojen järjestämisen yhdistyksen omana toimintana? Vai toimitteko historian ja kulttuurin säilyttämiseksi, mutta yhdistyksen omat voimavarat eivät aina riitä toivottujen tavoitteiden saavuttamiseen?

Osuuskunta Lahden Seudun Kulttuuri- ja Elämysmatkailu on nuori ja kasvava osuuskunta, jonka tavoitteena on kehittää paikallista matkailu- ja kulttuurielinkeinoa, ja järjestää jäsenilleen elämyksellisiä hetkiä.

Matkailupalvelujen tärkein painopiste on Lahden läpi kulkevalla Pietarin radalla. Tavoitteenamme on tarjota suomalaisille matkoja Venäjän lähialueille (Viipuriin, Pietariin ja Karjalan tasavaltaan) sekä markkinoida Venäjältä Suomeen saapuville matkailijoille Lahden ja Päijät-Hämeen alueella toimivien yritysten palveluja. Yhdistyksille voimme tarjota tilauksesta toteutettuja ryhmämatkoja kilpailukykyisillä hinnoilla.

Matkailuelinkeinon lisäksi toimimme erilaisten kulttuurin- ja historian säilyttämistä suojelevien hankkeiden parissa. Tällä hetkellä osuuskunnalla on vireillä hankesuunnitelma radanvarsien elävöittämiseksi ja Lahden Mytäjäisten alueen korjaaminen virkistys- ja kulttuurikäyttöön.

[/vc_column_text][vc_separator color=”grey”][vc_column_text]

YRITYKSET


Hei yrittäjä tai yrityksen vastuuhenkilö, toimiiko yrityksesi matkailu- tai kulttuurialalla, tai on aktiivinen matkailupalveluiden kuluttaja? Osuuskunta Lahden Seudun Kulttuuri- ja Elämysmatkailu on vuoden 2014 alussa Lahteen perustettu matkailualan osuuskunta, jonka tavoitteena on edistää paikallista matkailuelinkeinoa.

Yrityksille voimme tarjota monipuolisia palveluja. Matkailu- ja kulttuurialan yrityksille toimimme ensisijaisesti markkinointiosuuskuntana. Osuuskunnan verkkosivut, esitteet ja sosiaalisen median palvelut tarjoavat yritykselle valmiin markkinointikanavan. Osuuskunnan jäsenenä tavoitat myös muut osuuskunnan jäsenet, ovat he matkailusta kiinnostuneita yksityishenkilöitä, ryhmämatkoja tilaavia yhdistyksiä tai toisia yrityksiä, joiden kanssa yhteistyössä toimiminen tuo yritykselle mahdollisuuden tuotteistaa uusia monipuolisempia palveluja.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]