Dostojevskin Pietari pe-su 16.2-18.2.18

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Uutuus! Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä Pietari Dostojevskyn silmin ja tutustua kirjailijan elämään Pietarissa 1800-luvulla. Dostojevski ammensi luomisvoimansa Pietarista, täällä hänestä tuli kuuluisa, täällä hän kuoli ja tänne hänet haudattiin. Tämän ainutlaatuisen kulttuuriviikonlopun hinta on edullinen, mutta ryhmän koko on max. 14 henkilöä, joten varaa pian oma paikkasi!

LATAA ESITE TÄSTÄ

Perjantai 16.2.

Lähtö Allegro-junalla Helsingistä klo 10.00/Lahdesta klo 10.47/Kouvolasta klo 11.13. Allegron saapuminen Pietariin klo 14.27. Bussi ja opas on ryhmää vastassa Suomen asemalla. Illallinen ravintolassa ja elävää musiikkia. (I)

Lauantai 17.2.
Aamiainen hotellissa.

Klo 9.00 Kiertoajelu “Dostojevskin Pietari”. Retken aikana tutustutaan kohteisiin, jotka liittyvät kirjailijan elämään ja työhön. Kierroksen aikana nähdään Insinöörilinna – ensimmäinen Dostojevskin asuinpaikka Pietarissa. Käymme myös Pyhän kolminaisuuden katedraalissa, jossa Dostojevski ja hänen Anna-vaimonsa vihittiin. Käymme myös Pietari-Paavalin linnoituksessa, ja näemme kadut ja aukiot, joilla romaanien sankarit tykkäsivät kävellä ja talot, joissa he asuivat, mm. Raskolnikovin talo”,”Marmeladovin talo” jne.

Lounas nautitaan ”F.M. Dostojevski” ravintolassa. Ravintolassa tarjoillaan 1800-luvun venäläinen menu. Tarjolla on ruokia, joita kirjailija rakasti, ja ruokia, joita hänen romaaniensa sankarit söivät. Lounaan jälkeen käymme vielä Dostojevskin kotimuseossa. Hän muutti Pietarissa useita kertoja, mutta osoitteessa Kuznetsnyi Pereulok 5 hän asui vuosina 1878–1881, aina kuolemaansa saakka. Museo perustettiin asuntoon vuonna 1971 ja sinne on kerätty alkuperäisiä huonekaluja ja esineistöä. Päivän päätteeksi käymme Aleksanteri Nevskin luostarissa ja Nekropolissa, joihin Dostojevski ja muita merkittäviä kirjailijoita, taiteilijoita ja säveltäjiä, kuten Musorgski, Tšaikovski, Glinka on haudattu.

Paluu hotellille iltapäivällä ja ilta omaa aikaa. Vaihtoehtoisesti voidaan päättää ryhmän kesken lisämaksullisesta ohjelmasta, yhteisestä illallisesta tms. (A, L)

Sunnuntai 18.2.
Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus klo 12 mennessä.
Aamupäivä aikaa tutustua vielä omin päin Pietariin, tehdä ostoksia tai käydä museoissa.
Klo 14.00 kuljetus hotellilta Suomen asemalle. Allegro lähtee Pietarista klo 15.30. (A)

Matkan hinta 390 euroa sisältää:
• Junamatkat Allegrolla 2. luokassa
• 2 yötä Arealinn hotellissa, jaetussa 2-hengen huoneessa (H1 lisämaksu 100 eur) aamiaisella
• Illallinen ja ohjelma perjantaina, ohjelma, pääsymaksut ja lounas lauantaina
• Matkanjohtajan ja oppaan palvelut

Hintaan ei sisälly viisumia. Viisumin saa tilattua kauttamme, hinta 75/85 euroa.

Ilmoittautuminen: 21.1.2018 mennessä alla olevalla lomakkeella.
Maksuehdot: Ennakkomaksu 100 euroa erääntyy viikon kuluessa varauksesta. Loppumaksu erääntyy 21.1. Tämän jälkeen tehdyt varaukset tulee maksaa kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä toimistollamme käteisellä tai pankki/luottokortilla, jolloin hinta muodostuu sen hetkisten junalippuhintojen mukaan.
Peruutusehdot: Ks. yleiset valmismatkaehdot ja lisä- ja erityisehtomme.
Oikeudet muutoksiin: Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta-, aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin ryhmäkoon pienentyessä.
Matkanjärjestäjä: Vastuullinen matkanjärjestäjä on Elma-matkat, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin 2360/14/MjU ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja sekä Elma-matkojen erityis- ja lisäehtoja.
Terveys: Tarkista rokotusturvasi terveyskeskuksesta. Venäjälle suositeltavat rokotukset löydät www.rokote.fi.
Ruokavaliot: Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista ruoka-aineallergioista. Toiveet pyritään ottamaan huomioon, mutta emme voi taata niitä.
Vesi: Vesijohtovesi ei ole juomakelpoista.
Aika: 30.10.-25.3. aika on 1 tunti edellä Suomen aikaa.
Valuutta: 1 EUR = 62,06 RUB (Forex 22.11.)

Ilmoittautumislomake

* = pakollinen tieto

Nimi:*

Osoite:*

Puhelinnumero:*

Sähköposti:*

Lähtöpaikka:*
Helsinki klo 10.00Lahti klo 10.47Kouvola klo 11.13

Viisumitilaus:*
Kyllä, tilaan Venäjän kertaviisumin lisähintaan 85,00€Ei, minulla on voimassaoleva viisumi

Lisätiedot (syntymäaika, passinnumero, muiden lähtijöiden tiedot):

Hyväksyn matkanjärjestäjän matkaehdot:

Lisäehto: Jos matkalle ilmoittautuu 21.1.2018 mennessä alle 10 henkilöä, matkatoimistolla on oikeus perua matka. Matkan peruuntuessa matkanjärjestäjä palauttaa asiakkaalle maksetun ennakkomaksun (ja muut matkustajan ennakkoon maksamat maksut).